BBC Cymru Wales Headquarters


Posted on 2019-03-08 Author:LIYUCSF

The building is designed to be open and welcoming - visitors can access the ground floor and look up through a full-height atrium into the working spaces above, as well as into a new café facing the square. The design also establishes a sense of openness and transparency between different departments to create new opportunities for collaboration and interaction. The heart of the headquarters is a 4,000-square-metre ‘hub’, which extends across three linked levels and incorporates studios, offices and production facilities. The scheme includes a sheltered garden on the roof of the hub, which is connected to a restaurant and provides a unique venue for filming, as well as a valuable social amenity for staff.


The project targets at ‘outstanding’ environmental accreditation with strategies such as chilled beams, locally sourced and recycled materials and an efficient envelope. This project, with total investment of £120 million($158 million), will be completed in the autumn of 2019. Besides, it is envisaged that an estimated 50,000 people will visit the new building every year.



Source: Foster+Partners


The building is designed to be open and welcoming - visitors can access the ground floor and look up through a full-height atrium into the working spaces above, as well as into a new café facing the square. The design also establishes a sense of openness and transparency between different departments to create new opportunities for collaboration and interaction. The heart of the headquarters is a 4,000-square-metre ‘hub’, which extends across three linked levels and incorporates studios, offices and production facilities. The scheme includes a sheltered garden on the roof of the hub, which is connected to a restaurant and provides a unique venue for filming, as well as a valuable social amenity for staff.


The project targets at ‘outstanding’ environmental accreditation with strategies such as chilled beams, locally sourced and recycled materials and an efficient envelope. This project, with total investment of £120 million($158 million), will be completed in the autumn of 2019. Besides, it is envisaged that an estimated 50,000 people will visit the new building every year.



Source: Foster+Partners


网站建设 | 英文网站建设 | 最好的网站建设公司 | 高端网站建设 | 大型网站建设 | 定制网站 Web Design Company | Website Design Shanghai | Web Design China | B2B platform